Pulpe de pui pe pat de morcovi si pleurotus la cuptor

de Valclaudia in Pui, 19 Oct 2014 | 7258 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui superioare
  • 2 morcovi mari
  • 200 gr. ciuperci pleurotus
  • rozmarin
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 100 ml apa
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de morcovi si pleurotus la cuptor:

Spalam pulpele si le indepartam pielea.

Amestecam 2 linguri pasta de tomate cu 100 ml apa, adaugam putin rozmarin uscat, sare si piper dupa gust, turnam acest amestec peste pulpe.

Curatam si spalam morcovii si ciupercile pleurotus.

Morcovii se feliaza cu razatoarea fina, ciupercile se taie fasii,apoi le adaugam peste sos si pulpe.

Amestecam totul bine, acoperim vasul cu folie alimentara si dam la rece cateva ore (eu le-am lasat peste noapte).

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Asezam pulpele intr-un vas de yena cu capac. Turnam si marinada cu legume peste pulpe.

Acoperim vasul si il dam la cuptor pentru 40 minute.

Dupa acest timp indepartam cu grija capacul intoarcem pulpele, asa incat acestea sa fie la suprafata sa se poata rumeni si dam din nou vasul la cuptor, de data aceasta fara capac pentru alte 20 minute.

Scoatem mancarea din cuptor, presaram verdeata proaspat tocata si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de morcovi si pleurotus la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Satisfyyourcravings 1

19.10.2014, 20:41

Suna taaare bine!

Rocsi 1

19.10.2014, 21:42

Yamiii, cam bun!

mihaelar63 1

29.10.2014, 17:48

Exact cum imi plac mie , rumene Asa trebuie data ,, fata '' , imi place ca ai pus pasta de rosii care le da culoare si le echilibreaza gustul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu ou la cuptor