Pulpe de pui pe pat de varza

de adela1981 in Pui, 29 Iul 2012 | 699 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui ( ciocanele )
  • 1 varza de 1 kg
  • 1 ardei galben
  • 3 fire ceapa verde
  • marar
  • 1 crenguta de cimbru
  • 1 morcov
  • 1 rosie marisoara
  • sare, piper
  • chimen
  • 50 ml apa
  • 150 ml vin alb
  • ulei

Condimente pentru pulpe: sare, piper boia de ardei dulce chili macinat praf de usturoi

Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de varza:

Am procedat  in felul urmator, am spalat bine pulpele le-am sters putin de apa, apoi  le-am condimentat cu amestecul de condimente amintit mai sus, apoi am dat putin  deoparte pana ce m-am ocupat de legume. Am spalat legumele si verdeturile apoi, am taiat grob varza, ceapa verde rondele, ardeiul si rosia cubulete mai mari, iar morcovul l-am dat pe razatoarea mare.  Mararul l-am tocat marunt Am stropit o tava de friptura cu putin ulei, am asezat toate legumele in tava ( amestecat), am presarat cu marar verde, crenguta de cimbru, putin chimen, sare si piper. Apoi am asezat pulpele deasupra si  am turnat apa , vinul si cativa stropi de ulei si am introdus in cuptorul incazit cca 30 -40 min.    

Deasupra am asezat o bucata de hartie de copt. Dupa cele 30 min, am luat hartia si am mai lasat inca 10-15 min, pana ce s-au rumenit pulpele. Nici nu va pot spune ce aroma  imbietoare era raspandita in toata casa :))  

Pofta mare si un weekend placut!!        

 

RETETA IN IMAGINI

Pulpe de pui pe pat de varza-0
Pulpe de pui pe pat de varza-1
Pulpe de pui pe pat de varza-2
Pulpe de pui pe pat de varza-3
Pulpe de pui pe pat de varza-4

COMENTARII (3)

T I M E A 1

29.07.2012, 14:25

buna mancare

iri_iri 1

30.07.2012, 05:21

mirela0911 1

30.07.2012, 09:59

gusots

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04