Pulpe de pui si cartofi la cuptor

de Dya Daniela Andrei in Pui, 18 Feb 2014 | 2180 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui de ferma
  • 400 gr cartofi
  • o capatana de usturoi
  • o cescuta cu suc de rosii
  • o jumatate de cescuta cu ulei
  • cateva fire de patrunjel verde
  • condimente dupa gust: sare, chilli, rozmarin si maghiran
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui si cartofi la cuptor:

Intr-o tava de aragaz asezam pulpele de pui si cartofii taiati cuburi. Adaugam uleiul, usturoiul feliat si condimentam dupa gust.  Dam tava la cuptor, la foc potrivit, pana ce pulpele si cartofii se rumenesc usor.

Ungem pulpele cu suc de rosii si le mai lasam 15-20 de minute. Optional, se adauga putin patrunjel verde, proaspat tocat.

Se servesc calde, cu pofta!

 

RETETA IN IMAGINI

Pulpe de pui si cartofi la cuptor-0
Pulpe de pui si cartofi la cuptor-1
Pulpe de pui si cartofi la cuptor-2
Pulpe de pui si cartofi la cuptor-3
Pulpe de pui si cartofi la cuptor-4
Pulpe de pui si cartofi la cuptor-5
Pulpe de pui si cartofi la cuptor-6

COMENTARII (28)

_Alina_ 1

19.02.2014, 13:03

Foarte bun!

Dya Daniela Andrei 1

19.02.2014, 13:50

Multumesc Simona

Dya Daniela Andrei 1

19.02.2014, 13:50

Alina

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04