Pulpe de pui toscane

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 20 Aug 2010 | 13844 vizualizari

COMENTARII (42)

Sylvia 1

21.08.2010, 10:06

Ce bine arata si asta am si salvat-o sa o testez , e de revista, super mancarica ai facut

Bucataras Medi 1

21.08.2010, 10:56

Sylvia, ma bucur ca iti place..................e de revista pentru ca am luat reteta dintr-o revista..................

Bunica 1

21.08.2010, 11:26

Toscane facute de o romanca neaosa

Bucataras Medi 1

21.08.2010, 11:46

Daaaaaaaaaaaaa, Buni..............

cristinne 1

21.08.2010, 22:47

fff misto reteta! f misto!
am retinut-o!

mena29 1

22.08.2010, 00:19

Si eu Medi,si eu vreau

Sidy 1

22.08.2010, 08:20

Ce bune trebuie sa fi fost Pacat ca am ajuns prea tarziu Dar merg sa-ti dau furculitele

Bucataras Medi 1

22.08.2010, 09:43

Cristtine, ma bucur ca iti place............

Bucataras Medi 1

22.08.2010, 09:43

Mena, pai se poate sa nu te servesc si pe tine............

Bucataras Medi 1

22.08.2010, 09:44

Multumesc si pup Sidy.............

burdulea56 1

22.08.2010, 20:06

Offffff, Medi si eu vin la spartul targului, iau ce am gasit, las 5 Trebuia sa ma gandesc ca daca ai trecut la cratita, sa te urmaresc ca precis faci bunatati, dupa atata tela-lela prin Europa si prin tara.

Bucataras Medi 1

22.08.2010, 20:20

Lenutica, pe caldurile care au fost sincera sa fiu nu prea am avut chef de bucatareala.......da nu prea am avut incotro, de mancat trebuie sa mancam............

adasev12 1

23.08.2010, 04:12

toscane, pt ca este o reteta italiana, de aici din Toscana...toate ingredientele sunt specifice Italiei...f buna, 10 plus. fac si eu curand

Bucataras Medi 1

23.08.2010, 12:36

Ada, multumesc...............

jolygina 1

26.08.2010, 14:17

foarte bune

Bucataras Medi 1

28.08.2010, 07:37

Gina, sa stii ca intradevar sunt bune.................

lili 1

05.02.2013, 15:11

foarte bine arata si cred ca sunt foarte bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Anchoa de Santoña y pimiento de piquillo