Pulpe de pui umplute

de Rocsi in Pui, 29 Noi 2010 | 2673 vizualizari

 

Am vazut ca este o noua moda pe bucataras :pulpe umplute...pai ce eu nu pot sa fac?ca atat am salivat de nu am mai putut...asa ca am pus mana si am facut si eu..dar am facut o pulpita de proba si a fost delicioasa....asa ca sa va arat si cum am facut eu...

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de pui
  • 6-7 ciuperci intregi conservate
  • 4-5 masline
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • 5 linguri vin rosu
  • o bucatica cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

Pulpa de pui se spala bine si se tamponeaza cu un prosop curat de surplusul de apa. Acum incepeti sa il dezgoliti:intai pielita o dati jos,apoi osul si o taiati in doua. Le condimentati cu sare si piper.

Ciupercile le spalati bine si le taieti feliute. Maslinele le taiati bucatele si aruncati samburii. Pe fiecare ,din cele doua bucati de carne,asezati felii de ciuperci si de masline. Le inveliti si le prindeti cu scobitori.

Intr-o tava asezati putina hartie de copt(sau puteti sa nu puneti,cum doriti),stropiti cu ulei apoi asezati pulpele,iar printre ele restul de ciuperci feliate. Apoi puneti vinul si cam 200 ml apa. Dati tava in cuptorul incins,cam 40-45 minute. Cand sunt gata le scoteti din cuptor,radeti niste cascaval peste pulpe si le mai lasati 5 minute in cuptor cat sa se topeasca cascavalul.

Le scoateti,asezati pe o farfurie si serviti va rog!!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Pulpe de pui umplute-0
Pulpe de pui umplute-1
Pulpe de pui umplute-2
Pulpe de pui umplute-3
Pulpe de pui umplute-4

COMENTARII (13)

Rocsi 1

30.11.2010, 21:50

dana

MIUTA 1

01.12.2010, 10:29

Foarte bune si eu vreau 5 furcu

Rocsi 1

01.12.2010, 10:44

multumesc mult miuta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04