Pulpe de pui umplute

de lilik in Pui, 30 Dec 2010 | 8848 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 4 felii de sunca
  • 4 felii de cas(sau cascaval)
  • sare,piper
  • praf de usturoi(sau 2 catei pisati)
  • 2 pahare vin alb
  • ulei de masline
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

Cumparam pulpele gata dezosate(sau le dezosam acasa),intindem pulpa si o condimentam apoi punem deasupra 1 felie de cas si una de sunca apoi rulam si legam cu ata sa nu se desfaca.procedam asa cu toate.

luam o tava si punem ulei de masline apoi punem pulpele,le condimentam si presaram pe fiecare putin usturoi,apoi le bagam in cuptorul incins la 200°.

cand incep sa sfaraie(dupa cca 10 min)punem deasupra un pahar cu vin alb si mai lasam asa 15-20 de minute dupa care punem celalalt pahar cu vin.

le intoarcem si la lasam inca 35 de minute cca(trebuiesc intoarse pe toate partile),dar depinde de cuptorul fiecaruia.vedeti cand sunt frumos rumenite pe toate partile si ca sa fiti siguri ca sunt gata faceti o sectiune intr-o pulpa.

cand le servim presaram putin patrunjel verde si punem sos din tava.

servim cu piure de cartofi sau salata.

Pofta buna!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui cu lamaie si cartofi la cuptor