Pulpe de pui umplute

de Sylvia in Pui, 17 Iun 2010 | 5961 vizualizari

COMENTARII (14)

Bucataras Medi 1

17.06.2010, 10:49

ce idee buna cu crestatul pulpelor dupa ce au fost umplute..............am retinut ideea,imi place.................5 furcu..........

Roxana 1

17.06.2010, 10:51

numai bunatatinu stiu cine ma pune s aintru de dimineata pe site

ana 1

17.06.2010, 10:52

foarte buna idee

Sylvia 1

17.06.2010, 11:11

Roxama tu viziteaza draga sectiunea legume pupici ca te inteleg perfect

Sylvia 1

17.06.2010, 11:12

Ana si Medi ma bucur ca v-a placut sa testati reteta cu orice combinatie de umplutura doriti.

Bucataras Medi 1

17.06.2010, 11:18

na, ca uitasem sa pun furculitele............offffffffffffff................

Rocsi 1

17.06.2010, 11:18

ff...ce bunatate,...si frumoasa PREZENTARE K DE OBICEI

Sylvia 1

17.06.2010, 11:22

Multumesc de laude sunteti f draguta

ionix 1

17.06.2010, 11:46

la favorite... delicios

Sylvia 1

17.06.2010, 12:49

Ionix merci vad o poza de vacanta acolo ca re imi place si eu mi-am pus poza cu vacanta trecuta sa intru in admosfera

mena29 1

18.06.2010, 00:01

nadina73 1

18.06.2010, 00:43

ce bine arata si ce gustoase au fost5 furcu cu tot cu cutite

Sylvia 1

18.06.2010, 11:10

Mena si Nadina multumesc.

elena1988 1

25.03.2011, 12:28

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor