Pulpe de pui umplute cu cabanos

de Rocsi in Pui, 12 Iul 2012 | 4185 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 4 bucati cabanos
  • bacon
  • 2 cepe verzi
  • 150 gr rosii in bulion
  • 1 rosie
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute cu cabanos:

Pulpele de pui le spalam, le dezosam usor, indepartand si pielea. Le batem putin cu ciocanul de snitele. Le condimentam cu sare,piper si boia de ardei pe ambele parti. Pe fiecare pulpa punem cate o bucata de cabanos si 2-3 feliute de bacon. Le rulam si  prindem cu scobitori.

Ungem un vas yena cu ulei si asezam rulourile in el. Rosiile in bulion le bucatalim si le punem peste. Ceapa o curatam si o taiem rondele. Usturoiul il curatam si il taiem feliute. Rosia o spalam si o taiem felii rotunde. Deasupra rulourilor punem ceapa tocata, usturoiul si  feliile de rosii

Acoperim vasul si il dam in cuptor. Aprindem  focul si lasam totul sa se pregateasca cam 60-70 de minute. Scoatem capacul si mai lasam 10 minute cat sa se rumeneasca putin

Cand sunt gata le scoatem la racorit si putem servi. Alaturi de o salata merg de minune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu cabanos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

Lau 1

13.07.2012, 09:06

gustos

elucubratiiculinare 1

13.07.2012, 13:05

bune rau!

DIANA B 1

13.07.2012, 15:26

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute la cuptor