Pulpe de pui umplute cu ciuperci

de La Ancuta in Pui, 30 Iun 2011 | 2367 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 300- 400 g ciuperci proaspete
  • 1 ceapa verde
  • 4 cartifi
  • 1/2 cutie rosii decojite
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • cimbru
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute cu ciuperci:

Spalam ciupercile bine. Jumatate din catitate le tocam marunt iar restul le taiem pe jumatate (daca sunt foarte mari se pot taia sferturi).

Taiem ceapa marunt si o punem la sotat in 3 linguri ulei de masline si 3 linguri apa. Adaugam apoi ciupercile taiate marunt si lasam sa fiarba pana scade tot lichidul. Potrivim de sare si piper si adaugam cimbrul.

Dupa ce a scazut toata zeama stingem focul si adaugam patrunjel verde tocat. Dam deoparte pana pregatim carnea.

Spalam bine pulpele si desfacem pielea, lasand-o prinsa doar la un capat. Condimentam carnea cu sare si piper.

Punem umplutura de ciuperci, usor, pe fiecare pulpa iar apoi tragem pielea la loc si presaram putina boia.

Intr-o tava unsa cu ulei punem cartofii curatati si taieti felii mai groase si ciupercile taiate pe jumatate. Adaugam rosiile decojite, cimbru, sare si piper.

Amestecam putin iar apoi asezam pulpele deasupra.

Dam la cuptor, la foc potrivit, pana se rumenesc pulpele. Scoatem din cuptor si servim calde.

 

RETETA IN IMAGINI

Pulpe de pui umplute cu ciuperci-0
Pulpe de pui umplute cu ciuperci-1
Pulpe de pui umplute cu ciuperci-2
Pulpe de pui umplute cu ciuperci-3
Pulpe de pui umplute cu ciuperci-4
Pulpe de pui umplute cu ciuperci-5
Pulpe de pui umplute cu ciuperci-6

COMENTARII (30)

La Ancuta 1

02.07.2011, 11:30

va multumesc pentru aprecieri

adry88 1

02.07.2011, 14:17

place rau

ionela2682 1

03.07.2011, 15:14

MAMA ..MAMA ..CUM ARAT!!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04