Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Gogosarul taiat se inabusa in unt impreuna cu usturoi,sare si patrunjelul tocat .
Pulpele se sareaza, se bat usor si se umple cu umplutura de mai sus .
Se pun intr-o cratita [teflonata] , se fixeaza cu scobitori .
Pulpele se stropesc cu ulei,i vin alb + busuioc si se inabusa la foc mic .
Sunt gata repede cam in 20 minute cand vinul a scazut si sunt usor rumenite .
Serviti cu pireu de cartofi si salata de castraveti cu ceapa rosie .
1
Sarati cate putin la fiecare etapa a prepararii , asa am vazut ca fac bucatarii celebrii . Si pe cuvant de nu iese papica mai gustoasa !
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult