Pulpe de rata la cuptor

de Camelya in Rata, 29 Noi 2015 | 1561 vizualizari

 

Astazi am pregatit pulpe de rata la cuptor. Ca si garnitura am folosit cartofi la cuptor pe care i-am preparat odata cu carnea de rata. O sa observati in poza cu ingredientele necesare si un pahar cu paste. :)) Nu-l bagati in seama, deoarece a fost uitat acolo. :)

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de rata
  • 3 cartofi
  • 3 catei de usturoi
  • 200 ml fond de pui
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • cateva frunze de patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de rata la cuptor:

Pentru inceput am parlit putin pulpele, le-am spalat si apoi le-am crestat cu un cutit cu zimti. Presar deasupra lor piper, praf de usturoi si sare. Preincalzim cuptorul la 220 grade C. Curatam cateii de usturoi iar cartofii ii taiem in sferturi. Punem cartofii in tava si deasupra lor punem cele 2 pulpe de rata. Adaugam cele 2 foi de dafin, frunzele de patrunjel, cei 3 catei de usturoi si fondul de pui. Introducem tava in cuptor si o lasam timp de o ora la 180 grade C. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Pentru fondul de pui eu am folosit 200 ml de apa fierbinte, si un cubulet Knorr de pui.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pulpe de rata la cuptor 414683
retete culinare - Pulpe de rata la cuptor 414684
retete culinare - Pulpe de rata la cuptor 414685
retete culinare - Pulpe de rata la cuptor 414686
retete culinare - Pulpe de rata la cuptor 414687
retete culinare - Pulpe de rata la cuptor 414690
retete culinare - Pulpe de rata la cuptor 414691

COMENTARII (26)

Gicuta69 1

03.12.2015, 09:08

Arata delicios!

-Licurici- 1

04.12.2015, 14:17

Ce bine arata!

Camelya 1

04.12.2015, 14:48

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25