Pulpe dezosate cu cascaval Delaco si carnati de casa afumati

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 17 Dec 2014 | 2695 vizualizari

 

Noua ne place foarte mult si este foarte usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe dezosate
  • 4 bucati de carnati de casa afumati
  • 4 felii de cascaval Delaco
  • sare
  • piper
  • Garnitura:
  • 4 cartofi potriviti ca marime
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe dezosate cu cascaval Delaco si carnati de casa afumati:

Pulpele dezosate le saram si piperam pe ambele parti.Carnatul il prajim putin in tigaie in care am pus 3 lg de ulei curat.Pe fiecare bucata de pulpa punem o felie de cascaval,o bucata de carnati,o rulam si o prindem cu un betisor de frigarui.

In tava cuptorului tapetata cu hartie de copt asezam rulourile peste care le-am stropit cu uleiul in care am prajit carnatii  si cartofii care i-am curatat si taiat.Saram cartofii si d-am tava la cuptor la 200 de grade pana se rumenesc rulourile.Pofta buna.  

 

TIPS-URI

1

putem umple rulourile cu ce dorim

2

cartofii ii putem taia in bucati mai mari

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pulpe dezosate cu cascaval Delaco si carnati de casa afumati 358059
retete culinare - Pulpe dezosate cu cascaval Delaco si carnati de casa afumati 358060
retete culinare - Pulpe dezosate cu cascaval Delaco si carnati de casa afumati 358061
retete culinare - Pulpe dezosate cu cascaval Delaco si carnati de casa afumati 358062
retete culinare - Pulpe dezosate cu cascaval Delaco si carnati de casa afumati 358063
retete culinare - Pulpe dezosate cu cascaval Delaco si carnati de casa afumati 358064
retete culinare - Pulpe dezosate cu cascaval Delaco si carnati de casa afumati 358065
retete culinare - Pulpe dezosate cu cascaval Delaco si carnati de casa afumati 358066
retete culinare - Pulpe dezosate cu cascaval Delaco si carnati de casa afumati 358067
retete culinare - Pulpe dezosate cu cascaval Delaco si carnati de casa afumati 358068
retete culinare - Pulpe dezosate cu cascaval Delaco si carnati de casa afumati 358069

COMENTARII (21)

jolygina 1

18.12.2014, 09:59

anca_rm 1

18.12.2014, 11:35

reisnaor_2006 1

18.12.2014, 20:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21