Pulpe fragede cu usturoi

de amalia01 in Pui, 18 Noi 2016 | 2565 vizualizari

 

Stiu ca a inceput Postul Craciunului, dar copiii si batranii au dezlegare. Motiv pentru care gatesc si altceva.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe intregi de pui ( de la mama)
  • 1 plic Maggi Ideea zilei "pui fraged cu usturoi" si punga magica
  • 1 pahar de bere ( 100 ml)
  • 1 vf cutit de sare de mare Kotany
  • 1 vf de cutit de piper Kotanyi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe fragede cu usturoi:

Pulpele le tai in doua , le speli cu apa rece, le condimentezi cu sare si piper, le stropesti cu bere ( jumatate de cantitate) si le lasi la rece 30 de minute.

 

Aprinzi focul la cuptor.

 Cand cuptorul este fierbinte, condimentezi pulpele cu condimentul Maggi si le asezi in punga, in tava cuptorului si le lasi 45 de minute.

 Dupa acest timp, desfaci punga, stropesti pulpele cu restul de bere si mai lasi inca 10 minute, ca sa se rumeneasca frumos.

 Servesti pulpele cu dulceata de ardei iute si garnitura preferata.

 

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

pui

2

berea fragezeste carna de pui de casa, care este mai tare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe fragede cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor cu sos de rosii