Pulpe fripte condimentate cu mancarica de cartofi

de Sidy in Pui, 13 Apr 2012 | 3838 vizualizari

 

Gata cu ciorbele....acum merg si niste pulpite....
Doamne iarta-ma daca va ispitesc ca azi e Vinerea Mare...

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui fierte
  • cite un varf de cutit de:
  • -coriandru
  • - ghimbir
  • - turmenic
  • - piper
  • - boia
  • - usturoi granulat
  • 2-3 cuisoare
  • 100 ml vin alb
  • 2 linguri untura
  • 700 g cartofi
  • 1 ceapa
  • 100 ml smantana
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri ulei
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe fripte condimentate cu mancarica de cartofi:

Pulpele fierte( date in clocot) se asezoneaza cu condimentele  si se pun intr-o craticioara in care adaugam vinul, cuisoarele si untura.Acoperim si lasam sa se rumeneasca bine pe ambele parti dupa care stingem focul.

Curatam cartofii si ceapa. Cartofii se taie cubulete si ceapa marunt. Intr-o cratita incingem uleiul si calim putin ceapa pina devine sticloasa. Adaugam  sare, piper si boia, cartofii si apa necesara cat sa acopere cartofii.

Cand cartofii sunt fierti, faina o amestecam cu smantana si putina apa sa se faca un sos pe care il rasturnam peste cartofii ce fierb. Lasam sa dea cateva clocote , stingem focul si presaram apoi patrunjel verde tocat deasupra.

Friptura se serveste alaturi de mancarica de cartofi si o salata de ardei copti.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe fripte condimentate cu mancarica de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi cu pui