Pulpe gustoase a la Buddy

de T I M E A in Pui, 13 Iul 2012 | 2408 vizualizari

 

Cred ca mai fiecare bucataras si nu numai a auzit de Buddy Valastro - marele Cake Boss :))
Pe langa minunatele torturi pe care le face si cu care ma surprinde placut de fiecare data, e si un mare bucatar. Am urmarit cateva emisiuni la Tv cu el in bucatarie si pe langa multele retete cu branza ce le pregateste, ca de, e de origine italiana si pune parmezan pe tot ce apuca, a facut si acest pui care mi-a atras atentia.
Pentru pesmet el a folosit ceva condimente italienesti dintr-o punga unde habar nu am ce avea, dar am adaptat eu in asa fel incat sa fie si puiul meu gustos.
In rest cred ca i-am cam respectat reteta din ce imi aduceam aminte, pentru ca am prostul obicei de a nu nota cand vad ceva ce imi place.
Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe superioare
  • 1 borcan ardei copt capia (de preferat mai dulce)
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • 1/2 lingurita ghimbir
  • 1/2 lingurita curry
  • 1/2 lingurita boia de ardei
  • praf de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe gustoase a la Buddy:

Spalam bine pulpele si le luam jos pielita.

Pregatim trei farfurii: in prima punem faina, in a doua ouale batute si in a treia pesmetul amestecat cu toate condimentele de mai sus.

Dam fiecare bucata de carne prin faina, apoi prin ou si apoi prin pesmetul condimentat.

Prajim in uleiul incins pe ambele parti.

Scoatem carnea prajita pe un prosop de hartie.

Punem apoi pulpele prajite intr-o tava dreptunghiulara potrivita si turnam peste pulpe  zeama din borcanul de ardei copt.

Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 15 minute.

Scoatem din cuptor si asezam feliile de ardei copt peste pulpe si in tava, acoperim cu folie de aluminiu si dam din nou la cuptor timp de 30 min.

Servim cald!

Pofta buna.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Pulpe gustoase a la Buddy-0
Pulpe gustoase a la Buddy-1
Pulpe gustoase a la Buddy-2
Pulpe gustoase a la Buddy-3
Pulpe gustoase a la Buddy-4
Pulpe gustoase a la Buddy-5
Pulpe gustoase a la Buddy-6
Pulpe gustoase a la Buddy-7
Pulpe gustoase a la Buddy-8
Pulpe gustoase a la Buddy-9

COMENTARII (38)

T I M E A

T I M E A 1

16.07.2012, 14:04

oana

moniq67

moniq67 1

24.08.2012, 13:48

is fff gustoase ...le am facut si eu dupa reteta lui Buddy...il urmaresc zilnic si chiar am probat multe din retele lui...cat despre pesmetul lui miraculos , eu chiar mi am notat ingredientele : pesmet,sare,piper macinat proaspat,usturoi praf,patrunjel tocat fin si parmezan din belsug...toate amestecate bine ...eu am in frigider tot timpul acest amestec,intr o caserola cu capac
iar reteta mea preferata a lui buddy este : piept de pui cu paste si vinete pane

Valclaudia

Valclaudia 1

24.10.2012, 21:26

trebuie sa fie o nebunie, la cum arata.....

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!