Pulpe în sos de roşii la cuptor

de ionix in Pui, 21 Feb 2010 | 2510 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • 1 kg cartofi
  • 100 ml suc de rosii
  • 100 ml apa
  • 2 cepe
  • 4 catei usturoi
  • 1 ardei gras galben
  • Sare, piper
  • Busuioc, foi de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe în sos de roşii la cuptor:

Pulpele se spala bine, se scoate pielea de pe le si se taie-n doua. Se aseaza intr-o tava iar printer carne se pun cartofii, care au fost curatati si taiati in 4-6 parti. Se pune ceapa taiat rondele si ardeiul taiat feliute. Se pun: sare, piper, busuioc, foi de dafin si se toarna apa. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor la foc mediu pentru 5 minute iar apoi se lasa inca 20 de minute la foc mic.


Dupa cele 25 de minute, se toarna sucul de rosii si se baga iar la cuptor. Se lasa inca vreo 10 de minute, se pune usturoiul taiat rondele si se da la cuptor fara folie de aluminiu. Se mai lasa inca vreo 10 minute pana se rumenesc.


Se mananca alaturi de muraturile favorite. Pofta buna!



 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pulpe în sos de roşii la cuptor 18385
retete culinare - Pulpe în sos de roşii la cuptor 18386
retete culinare - Pulpe în sos de roşii la cuptor 18387
retete culinare - Pulpe în sos de roşii la cuptor 18388

COMENTARII (6)

dicarmencitta1957 1

21.02.2010, 12:18

Tare bine arata,mai ales imaginea din mijloc este la superlativ si merge cu gogosari acri.Felicitari.

silvi0ara 1

21.02.2010, 21:54

ionix 1

22.02.2010, 12:14

asa-i Carmencitta... tot asa i-am servit si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cascaval de casa

de stefy_a 2

Cascaval de casa

ieri la 13:01

Parjoale de legume si branza

de Rux 9

Parjoale de...

pe 29.09 la 23:40

Cornulete a la `Adinuta San

Cornulete a la...

pe 29.09 la 18:19