Pulpe "invelite" la cuptor ~~ pentru dieta

de ionix in Pui, 22 Sep 2010 | 7343 vizualizari

 

pulpa trebuie mancata de doua ori... :) eu nu am pus sare pentru ca tin dieta.... dar pentru cine mananca normal poate adauga sare.... eu recomand si celor ce nu tin dieta, sotului meu i-a placut :p

 

INGREDIENTE

  • o pulpa
  • o ceapa potrivita
  • 3 catei usturoi
  • foarte putin morcov
  • busuioc
  • sare si piper optional
  • folie de aluminiu
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe "invelite" la cuptor ~~ pentru dieta:

Pulpa se spala bine, se scoate pielea, se indeparteaza eventuala grasime de pe pulpa si se spala iar.

Se aseaza pulpa in folie de aluminiu se presara busuioc si morcov dat pe razatoare.

Ceapa se taie julien iar  usturoiul felite si se pun deasupra pulpei.

Invelim pulpa astfel incat capatul sa fie in sus, pentru a nu curge din sucul lasat de pulpa.

Se lasa circa o ora la cuptor, la foc mediu, iar apoi intepam in 2-3 locuri deasupra cu o scobitoare.

Se mai lasa 5-10 minute la foc iute si se scoate din cuptor.

Are un gust demential de bun, mai ales daca esti satul de atata gratare si carne fiarta :D:D

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe "invelite" la cuptor ~~ pentru dieta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Sylvia 1

23.09.2010, 11:21

Si eu vreau dieta asta

Corinuta 1

25.09.2010, 23:46

arata bine si "dezvelita"

ionix 1

29.09.2010, 08:38

@Sylvia... pt tine fac imediat

@Corina... multumesc frumos pt aprecierea "goliciunii"

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata (de dieta, ieftina)