Pulpe la cuptor cu verdeata

de oana_pisicutza16 in Pui, 6 Oct 2011 | 9560 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui
  • 4-5 cartofi(nu foarte mari)
  • punga magica pentru pulpe la cuptor cu verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe la cuptor cu verdeata:

Se spala bine cartofii si se taie cubulete(nu foarte mici) si se pun in punga. Se spala bine si pulpele si se pun in punga. Se adauga condimentul si se inchide punga. Se agita punga putin pentru a se acoperi atat pulpele cat si cartofii cu condiment. Punga se pune intr-o tava si se baga la cuptor pentru 60 de minute la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe la cuptor cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui cu sos alb