Pulpe la rotisor

de Moni_alex in Pui, 16 Feb 2016 | 5467 vizualizari

 

Delicioase si preferate de musafiri!

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 3 cepe
  • un ardei rosu
  • 2 rosii
  • un morcov
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • o lingurita vegeta
  • o lingurita boia dulce de ardei
  • piper mozaic
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe la rotisor:

Se parlesc pulpele de pui, se spala si se usuca bine.

Se condimenteaza cu sare, vegeta, piper, boia si se ung cu 2 linguri de ulei.

Se curata un morcov si o ceapa si se taie rondele apoi se amesteca cu pulpele si se pun intr-un vas la frigider pentru 2-3 ore.

Se spala rosiile, se curata ceapa si ardeiul si se taie bucati mai mari pentru a incapea la rotisor.

Se pune ceapa, rosie, ardei, o pulpa, se continua cu ceapa, rosie, ardei iar pulpa si se repeta pana la ultima pulpa si la final iarasi legume.

Se fixeaza bine la rotisor, se pune apa si legumele( care au fost cu pulpele la frigider) in tava aragazului si se lasa la rotisat aproximativ 90-100 minute pana se rumenesc foarte bine.

Din cand in cand se ung cu uleiul ramas din amestecul de la frigider.

Cand s-au rumenit, se scot din cuptor, se scot tepusele si se aseaza pulpele cu legumele deasupra.

Se servesc cu garnitura, salata sau muraturi.

POFTA BUNA!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe la rotisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

un_pisoi_indragostit 1

17.02.2016, 09:50

deci...arata intr'un mare fel! sunt fabuloase! felicitari!

Moni_alex 1

17.02.2016, 10:19

Multumesc!

Stefania1964 1

17.02.2016, 14:07

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocana de ardei copt cu piept de pui