Pulpe marinate in maioneza cu busuioc, cu cartofi hasselback

de gaby_duceag in Pui, 14 Iul 2011 | 8751 vizualizari

COMENTARII (17)

RuxyRux 1

14.07.2011, 23:18

Ooooo dar ce frumos le-ai rumenit...arata grozav ...eu iti pap toti cartofiorii pana la ultimul

alinutzika 1

14.07.2011, 23:58

ce bine arata....

Teo 1

15.07.2011, 00:16

sunt de mare efect ''acordeoanele''!

horia 1

15.07.2011, 00:35

superba reteta,excelenta prezentare!

Ina 1

15.07.2011, 05:42

Bravo, ma'! Arata de nu se poate ....

LicutaMarin 1

15.07.2011, 08:18

Arata excelent !!! Acum vin!!!

marcela1979 1

15.07.2011, 08:42

imi place

La Ancuta 1

15.07.2011, 09:32

Buna dimineata
Imi place ce am gasit aici

Rocsi 1

15.07.2011, 11:16

si ai mai pus un colacel? ce simpatica esti sincer...si imi place meniul tau care ni l-ai prezentat

divainbucatarie 1

15.07.2011, 11:21

DIANA B 1

15.07.2011, 12:08

Pulpanul este de strut ?

Beeeeeeeeeeeeeei , ai inceput si tu cu chisnovatele astea de vase ? cre'ca voi vreti sa ma imbolnaviti DEFINITIV

Cris2711 1

15.07.2011, 18:47

V-ati facut de cap voi doua

diaconta 1

15.07.2011, 19:15

Doar asa cat sa mai pun un colacel, o falcutza ...ceva acolo )
te pregatesti de mers la mare Gaby?

gaby_duceag 1

17.07.2011, 09:58


da, acolo tre' colac ) eu ma asigur din timp)


pfuu, ce mare..ma sare iar

mamaieelena 1

18.07.2011, 07:17

bun

ionela2682 1

19.07.2011, 09:11

Asta m-a dat gata..sigur fac cartofei dintraceia!!!!

kukibella 1

23.01.2013, 19:20

ce bine arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cartofi si mazare la cuptor