PULPE PUI CU LEGUME LA CUPTOR

de alinut in Pui, 7 Mar 2010 | 8683 vizualizari

 

eu am folosit ce legume am avut prin casa dar puteti sa folositi ce anume doriti

 

INGREDIENTE

  • 3-4 pulpe pui
  • 500 g ciuperci
  • 1 vanata
  • 1 ardel rosu
  • 1 ardel verde
  • margarina lichida sau unt
  • sare, piper
  • 1 ling smantana
  • putina boia (daca nu va place nu puneti)
  • condimente care va plac
  • 1 cana apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PULPE PUI CU LEGUME LA CUPTOR:

Spalam bine pulpele, le punem intrun bol, apoi le condimentam bine cu sare, piper, ling de smantana, boia si altele care va plac (eu am mai pus niste oregano). Lasam pulpele cam jumatate de ora la frigider pana pregatim legumele. Curatam ciupercile, le spalam apoi le taiem cat dorim de mari. Taiem vanata felii groasa cam de 1 cm si ardeii rondele. Ungem un vas yena cu margarina (o putem topi inainte sa fie mai usor) sau unt. Punem prima data ciupercile, le tropim putin cu margarina si punem putina sare si piper, apoi asezam rondelele de vinete si ardeii si procedam la fel. Deasupra legumelor punem pulpele de pui. Turnam o cana apa, acoperim cu folie aluminiu si dam la cuptor la 200 grade. Lasam in jur de o ora si apoi luam folia de aluminiu ca sa se rumeneasca frumos pulpele.

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "PULPE PUI CU LEGUME LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Teo 1

07.03.2010, 21:33

ahh, ce bucuroasa sunt ca am ajuns prima la masa ta! e tare aranjata farfuria!

alinut 1

08.03.2010, 15:44

ms teo de apreciere ... am incercat si eu nu sunt experta dar imi place

rivka 1

22.08.2010, 10:54

si mie imi place alinutule, ti-am dat 5 furcu sigur a fost fff bun,

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne si ciuperci