Pulpe pui cu mazare in sos de smantana

de Mirela Suba in Pui, 19 Apr 2013 | 9541 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe pui intregi
  • 500 gr mazare verde
  • o ceapa mare
  • oregano
  • sare
  • piper
  • un morcov
  • smantana 200 gr
  • 3 lg faina
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe pui cu mazare in sos de smantana:

Pulpele de pui se spala si si se curata si se taie ciocanelele de partea superioara,apoi se pun la fiert intr-o oala timp de jumatate de ora.

Intre timp se curata ceapa si morcovul,ceapa se taie marunt,iar morcovul il radeti pe razatoare.Se spala si mazarea.

Intr-o tigaie se pune ulei la incins si se pune mai intai ceapa,iar dupa ce s-a calit putin se pune sare,piper si oregano,apoi se adauga morcovul si mazarea si imediat se pune o cana de apa peste legume si se amesteca.

Daca pulpele sunt fierte se scot din apa si se pun peste legume.

Important: se verifica sa fie fiarta mazarea. Intre  timp se pregateste smantana cu faina si se amesteca sa se omogenizeze bine.

Cand este fiarta mazarea si restul,se pune smantana care ulterior a fost pregatita si se pune peste pulpe si legume. Se mai lasa timp de 3 min si apoi se gusta,daca mai este nevoie de sare se mai adauga.

Se serveste calduta. Pofta Mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe pui cu mazare in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

gaby_gabytza 1

19.04.2013, 21:14

minunate

Rocsi 1

19.04.2013, 22:48

Mirela Suba 1

20.04.2013, 08:01

este foarte usoar de digerat aceasta mancare si sper sa va placa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu pastrama