Pulpe si aripi la cuptor

de pity19 in Pui, 28 Apr 2014 | 4097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 15-20 pulpe si aripi ( 10 + 10 aripi )
  • ulei
  • apa
  • orez
  • morcov
  • ardei
  • patrunjel
  • Sos de usturoi :
  • un catel usturoi ,
  • smantana dupa gustul fiecaruia ,
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe si aripi la cuptor:

Clatim pulpele si aripioarele , le punem in tava unsa cu ulei , luam o cana cu apa si o turnam in tava, dupa care acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptorul preincalzit aprox 30-40 de minute la foc mediu

Luam o mana - doua de orez , clatim sub jet de apa rece dupa care punem intr-o oala in care adaugam apa cat sa acopere , lasam la fiert .

Curatam morcovul si ardeiul , taiem morcovul marunt , ardeiul il scobim bine de seminte si tocam marunt , dam sa fiarba langa orez .

Cand au fiert condimentam cu sare , piper , vegeta si adaugam patrunjelul pe care l-am tocat marunt .

Sosul de usturoi : Curatam de coji , il zdrobim sau il dam pe razatoare , dupa care pisam bine , adaugam sare si smantana , amestecam si servim!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe si aripi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu sos Camembert