Pulpe si mici la gratar

de Rocsi in Pui, 14 Aug 2010 | 5265 vizualizari

 

O zi frumoasa incepe cam asa....intalnirea cu cei dragi...strangerea in brate cu toti...aprindem focul...pregatim carnea..o punem la sfarait pe gratar...si ce credeti ca a iesit?o zi minunata in familie ...toate astea s-u intamplat la tara cu ionix si familia ei....

 

INGREDIENTE

  • 13 pulpe de pui
  • piper
  • vegeta
  • condimente pentru pui
  • o cana vin
  • o caciulie usturoi
  • pasta de mici
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe si mici la gratar:

Pulpele se spala bine de tot.

se condimenteaza cu vegeta ,piper si condimentele de pui.

se curata usturoiul ,se piseaza si se adauga peste carne.

se pun toate intr-un lighean,se adauga si vinul si se lasa cam 2 ore la macerat.

se ia pasta de mici, se uda mainile,se modeleaza micii.

se da foc pentru gratar,se fac pulpitele apoi micii si serviti.

pe langa toate astea adaugati niste bere pentru barbati,o socata pentru fete,multa voie bune si placere si v-ati asigurat o zi de neuitat...

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe si mici la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Sylvia 1

16.08.2010, 18:29

Ma inscriu si eu

elena1988 1

13.03.2011, 15:36

sambata viitoare facem si noi gratar

Rocsi 1

13.03.2011, 20:30

sylvia
anul acesta inca nu am facut elena,doar in casa pe grill

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la punga