Pulpe si piept de pui cu legume

de Angelina_Elena in Pui, 4 Apr 2013 | 6704 vizualizari

 

Un pranz usor si sanatos! In plus legumele consumate frecvent stimulează memoria, ajută digestia, combat depresia, sunt anticancerigene, tonifică organismul și adesea au ajutat la vindecări miraculoase!

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe
  • 2 bucatele piept de pui
  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • morcovi baby congelati
  • 1 ceasca apa
  • 3 linguri ulei de masline
  • patrunjel uscat
  • boia dulce de ardei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe si piept de pui cu legume:

Condimentam pulpele cu sare, piper, boia dulce si patrunjel uscat.

Punem uleiul intr-un vas termorezistent, asezam pulpele si dam vasul la cuptor pana cand pulpele s-au rumenit usor pe o parte.

Apoi le intoarcem si pe cealalta parte,  punem in vas si bucatile de piept de pui condimentate si dam din nou la cuptor.

Intre timp, spalam legumele.

Taiem ceapa feliute, ardeiul fasii iar dovlecelul si vanata cubulete.

Intoarcem pieptul de pui pe cealalta parte, apoi punem legumele, presaram putina sare peste ele, adaugam apa si dam vasul din nou la cuptor.

Dupa ce s-a facut legumele, lasam putin sa se raceasca apoi servim.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Cine doreste poate adauga varza de bruxelles, cateva buchetele de conopida sau brocoli.

RETETA IN IMAGINI

Pulpe si piept de pui cu legume-0
Pulpe si piept de pui cu legume-1
Pulpe si piept de pui cu legume-2
Pulpe si piept de pui cu legume-3
Pulpe si piept de pui cu legume-4
Pulpe si piept de pui cu legume-5
Pulpe si piept de pui cu legume-6

COMENTARII (35)

Alexandra Burz 1

12.09.2013, 08:29

foarte bun

Krystyan Trendy 1

27.11.2013, 10:06

foarte bune

Bya Ralu 1

18.12.2013, 11:08

delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04