Pulpite cu legume la cuptor

de Bucataras Monica in Pui, 31 Mar 2013 | 2861 vizualizari

COMENTARII (10)

Anett 1

31.03.2013, 18:14

Super !

Bunica 1

31.03.2013, 18:19

Tocmai pulpitele ai uitat sa le treci la ingrediente

CookieMonster 1

31.03.2013, 18:23

ce colorat si frumos

MotanLaOale 1

31.03.2013, 18:33

Bya Ralu 1

31.03.2013, 18:47

bun

deyutzky 1

31.03.2013, 19:06

Bucataras Monica 1

31.03.2013, 20:54

Multumesc frumos!!!!

RoXx 1

31.03.2013, 21:48

bune

laura_n 1

31.03.2013, 22:13

buna papica

Rocsi 1

31.03.2013, 22:38

Maine vin la masa ca ai pregatit ceva bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cartofi noi si otet balsamic de zmeura