Pulpite la gratar

de Micutza Luana in Mancaruri cu carne, 30 Mai 2015 | 2720 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpite
  • otet balsamic
  • o lg ulei de masline
  • o lg sare grunjoasa
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpite la gratar:

Incingem gratarul ( eu am fcut cu lemne pentru ca nu am avut carbuni)

Pulpele se ung cu toate ingredientele.

Punem puiul pe gratar si lasam sa se patrunda bine.

Din cand in cand se introarce pe toate partile sa se patrunda peste tot.

Il puteti servi cu orice garnitura doriti.

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpite la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Rocsi 1

01.06.2015, 21:50

Buneeeeeeeee

Gicuta 1

02.06.2015, 07:46

Mi s-a facut pofata de un gratarel!

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 16:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de porc si carnaciori la gratar