Punch de Mos Nicolae

de yammy in Bauturi, 1 Dec 2009 | 1991 vizualizari

 

Daca vrei sa bei ceva aromat si cu gust special de sarbatori, incearca acest punch de Mos Nicolae. Il vei savura cu siguranta.

 

INGREDIENTE

  •  4 portocale rosii 
  •  2 lamai 
  •  cidru de mere 
  •  1/2 cana de stafide inmuiate in rom alb 
  •  1 lingurita cuisoare 
  •  150 gr zahar brun 
  •  scortisoara 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Punch de Mos Nicolae:

Se decojesc portocalele si lamaile. Se desfac fructele in felii si se prajesc in putin unt, impreuna cu jumatate din cantitatea de coaja, taiata in patratele mici. 

 Se storc fructele prajite intr-un vas, se adauga cidrul de mere, stafidele inmuiate in rom, cuisoarele si zaharul brun. 

Se pune vasul la fiert la foc mic pana fierbe. 

Se toarna fierbinte in cani de pamant si se serveste cu bucatele de baton de scortisoara.

 

COMENTARII (6)

ANCA 1

01.12.2009, 23:47

mda, chiar am gasit-o cuvant cu cuvant...pacat..

yammy 1

02.12.2009, 15:33

Retetele fara poza sunt copiate din alta parte...si nu cred ca i vre-o problema...da putin mai in spate si vezi ca sunt inca destule...

Bucataras 1

01.02.2010, 20:08

Yammy, este o problema. Pe siteul asta se publica retete incercate, nu copiate. Ma rog, daca gasesti undeva o reteta, intr-o revista, carte, poti sa o treci aici in speranta ca o vei face si tu. Dar nu e corect sa copiezi retete de pe alte siteuri si sa le pui aici. Asta e un prim avertisment, la urmatoarea gafa de acest fel te banez definitiv

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41