Pungute cu surprize

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2010 | 6385 vizualizari

 

rapid usor si foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • carne de pui fiarta(am pus piept de curcan )
  • bacon 7-8 feliute taiate subtiri
  • cascaval 8-9bucatele
  • sunca felii foarte mari(taiata foarte subtire)7-8 bucati
  • ulei de masline
  • 50 g unt
  • 2-3 ciuperci champinion mari(nu am avut )
  • sare ,piper
  • patrunjel verde
  • 1 rosie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pungute cu surprize:

Se fierbe pieptul de curcan(se poate si cu pulpe cred) in apa cu putina sare apoi se lasa la racit

Se taie bucatele si se condimenteaza cu sare si piper

Ciupercile se taie feliute si se calesc putin in ulei (eu nu am avut  ciuperci si am inlocuit cu cascaval)

Se ia o bucata de piept taiat si se pune cate o feliuta de cascaval  deasupra si sub bucata de piept  se pune ciuperca taiata 2-3 feliute ( eu nu am avut ciuperci si am inlocuit tot cu cascaval)dupa care se pune bucata de bacon peste ele si in final se pun pe felia de sunca (gigant)si se strang colturile se aduna, se pune cate o bucatica de cascaval taiat patratel sau triunghi si se prinde cu scobitoare

Se pregatesc bucatile  (am pregatit 8 si nu am facut decat 4 ,restul maine)si se pun intr-un vas de yena uns cu unt .Se pun pungutele in vas si se mai pun bucatele de unt peste pungute , putin ulei de masline si feliute de rosii

Se da la cuptor pentru 15-20 minute.

Se servesc cu garnitura de orez sau piure sau ca si aperitiv

Sunt grozave cu ciuperci (maine sigur iau  ciuperci)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pungute cu surprize" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (69)

nadina73 1

13.05.2010, 23:56

izulica arata bine dar sant grozave,incearcale

nadina73 1

13.05.2010, 23:56

asa e lacri multumesc mult

adry88 1

18.05.2011, 21:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitive