purcel copt cu mazare si rosii.

de mihaelar63 in Porc, 26 Feb 2010 | 1604 vizualizari

 

trebuia sa fac ceva care sa nu imi solicite prezenta langa cratita . este foarte simplu de pregatit .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne porc [eu am avut de casa , mai tanar ]
  • 1 pahar de bulion
  • 2 rosii
  • 4 catei usturoi
  • 50 gr slanina afumata
  • 50 gr ulei
  • 2 foi dafin
  • 300 gr mazare verde congelata
  • sare
  • piper
  • marar
  • oregano

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA purcel copt cu mazare si rosii.:

  1. am spalat carnea si ampus-o intr-o tava pe pat de rosii taiate .am sarat piparat si am turnat bulionul deasupra . am pus restul condimentelor , usturoiul si slanina taiate feliute + mazarea pe deasupra .
  2. am acoperit cu folie de aluminiu si am dat la cuptor timp de o ora .
  3. am indepartat folia , am stropit cu putin ulei ptr aspect si am mai lasat 15 min ptr rumenire .
  4. s-a obtinut o minunata crusta , carnea ramanand suculenta in interior .
 

RETETA IN IMAGINI

purcel copt  cu  mazare si rosii.-0
purcel copt  cu  mazare si rosii.-1
purcel copt  cu  mazare si rosii.-2

COMENTARII (11)

silvi0ara

silvi0ara 1

26.02.2010, 10:53

Mihaela,incerca cu ceai rosu,Rooibos.Este foarte bun,chiar si pentru somn.si nu are cofeina,este este mult mai bun decat ceaiul verde.
Frumoasa friptura.

mihaelar63

mihaelar63 1

26.02.2010, 11:45

multumesc silvoara

Bunica

Bunica 1

26.02.2010, 14:26

A ajuns mirosul pana la mine in bucatarie !

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!