Purcelus fals

de yammy in Piine, 1 Dec 2009 | 4070 vizualizari

 

O varianta de purcelus pt vegetarieni

 

INGREDIENTE

      500g faina 14 gr drojdie uscata 1 lingurita sare 1 lingurita zahar 5 linguri ulei de masline 250 ml lapte SAU apa Umplutura: mazare fiarta cartofi fierti smantana 3 oua fierte 1 ou crud branza/ cascaval ceapa calita
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Purcelus fals:

-drojdia si zaharul se dizolva in cateva linguri de lapte caldut

-se pune faina intr-un castron se adauga uleiul si sarea

-laptele si drojdia dizolvata se framanta bine

-se unge planul de lucru cu ulei si se intinde aluatul

-se pune peste aluat umplutura, pe mijlocul umpluturii se pun de-a lungul jumatatii de oua...se ruleaza si se modeleaza purcelusul

-Se da la cuptor pana ce purcelusul este rumen:)


Umplutura:

-cartofii se maruntesc in cubulete, se amesteca cu mazarea, branza, ceapa calita si un ou fiert taiat, se adauga smantana, condimente si un ou batut. Se amesteca.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Purcelus fals 11495
retete culinare - Purcelus fals 15604
retete culinare - Purcelus fals 15605

COMENTARII (31)

Laly 1

20.08.2012, 23:32

La multi ani

Rocsi 1

20.08.2013, 10:43

La multi ani!

Bunica 1

20.08.2013, 20:57

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Parjoale de legume si branza

de Rux 9

Parjoale de...

ieri la 23:40

Chiftele de legume

de Ksenya 4

Chiftele de legume

ieri la 15:20

Tortellini cu carne si ardei

Tortellini cu...

pe 28.09 la 22:27