Quesadilla

de alinutza1983 in Pui, 18 Dec 2010 | 3393 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 lipii de marime medie
  • 2 cepe mici
  • 2 rosii
  • 1 ardei
  • 400 gr piept de pui
  • 200 gr cascaval razuit
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quesadilla:

 Legumele se taie marunt, cubulete, si se trag in tigaie 5-8 min, pana obtinem un sos; intre timp si pieptul de pui taiat fasii subtiri se pune la prajit intr-o tigaie unsa cu ulei, se asezoneaza dupa gust cu sare, piper, etc....dupa acesti dintai pasi , nu ne ramane decat sa trecem la asamblarea quesadilliei....

Intr-o tigaie suficient de incapatoare pentru a intra lipia, punem un strop de ulei, ungem bine tigaia, punem o prima lipie, o lasam putin sa se rumeneasca, o intoarcem de pe-o parte pe alta, apoi, cand este suficient de coapta o acoperim cu o lingura sos de legume.... apoi presaram bucatele de pui....si ...la final cascaval ras! se acopera totul cu cea de-a doua lipie, se preseaza putin cu mana, apoi se intoarce pe cealalta parte ( cu mare grija, ca nu cumva sa ni se imprastie tot continutul prin tigaie : ) )...eu am prins experienta abia cam la a 3 -a quesadillia....he he1...

se mai lasa totul pe focul aragazului cam 2-3 min, astfel incat sa se topeasca cascavalul, iar lipia ultima sa fie si ea coapta!
Se taie totul in 4 ..se serveste cu mare pofta, alaturi de diferite sosuri ( eu am facut un tzatziki si un sos calipso )...totul a fost delicios si satioas....si nu chiar asa caloric!! : )

 

RETETA IN IMAGINI

Quesadilla-0
Quesadilla-1
Quesadilla-2

COMENTARII (10)

LUK 1

18.12.2010, 23:03

buna buna 5

giuliana 1

20.12.2010, 07:25

MotanLaOale 1

20.12.2010, 09:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41