Quiche cu broccoli si masline

de JustLoveCookin in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2011 | 5958 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pt aluat:
  • 250 g faina 000
  • 1 lingurita rasa de sare
  • 1 ligurita rasa drojdie liofilizata pt pizza sau tarte sarate
  • 70 g ulei floarea soarelui
  • 100 ml apa plata
  • Ingrediente pt topping:
  • 250 g broccoli
  • 15-20 masline negre fara samburi
  • 2 oua
  • 100 ml lapte
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche cu broccoli si masline:

Pregatim intai aluatul brisèe pentru quiche.E o reteta speciala,fiindca nu atingem cu mainile aluatul,iar prepararea dureaza exact 2 minute.Ne trebuie un castron rotund,cu capac.Punem faina,sarea si drojdia,apoi apa si uleiul.Inchidem capacul  si incepem sa invartim timp de 1 minut  (deci doar cu miscari circulare) castronul nostru,ca nu imi vine in minte alta denumire in momentul asta.Dupa un minut de invartit,incepem sa il zbatem de sus in jos pentru un alt minut,si cand deschidem avem o bila de aluat gata framantat,si pregatit pentru intins in forma de tarta.

Am pus la fiert apa cu sare,iar cand a inceput sa fiarba am pus cele 250 g broccoli despartit in buchetele si  am lasat 1-2 minute.Le-am scos si le-am lasat 1-2 minute.Am uns cu putin ulei forma si am intins aluatul in ea.Am gaurit cu furculita,apoi cu bucati de folie de aluminiu am acoperit doar peretii,pentru a evita arderea lor.Am dat timp 10 minute la cuptorul preincalzit,dupa care am scos-o,am luat folia de aluminiu si am aranjat buchetelele de broccoli,maslinele si cubulete de mozzarella.

Am batut ouale cu putina sare,apoi am amestecat cu laptele si am turnat peste tarta.Am dat la cuptor pentru inca 30 minute.Et voilà !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu broccoli si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Dana_Retetegg 1

03.01.2011, 23:47

JustLoveCookin 1

04.01.2011, 00:02

Fetelor,este extraordinar de buna si mai ales rapida daca o faceti cu aluat de foietaj.E de ajuns sa il intindeti in forma si sa opariti broccoli.Super rapid si yummy.Eu o fac des cu tot felul de combinatii de legume si branzeturi si aluat de foietaj cand ma grabesc prea tare.

adry88 1

23.05.2011, 21:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Platou Epurasha