Quiche cu ton

de leoflori in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2009 | 3189 vizualizari

 

reteta simpla si sanatoasa

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100 gr. ton in sos natur maruntit
  • 20 cl. smantana lichida
  • 2 linguri parmezan ras
  • ulei de masline
  • 1/2 lingura busuioc
  • sare,piper
  • 1 lingurita concentrat de rosii diluat cu putina apa
  • 50 gr. branza rasa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche cu ton:

se bat ouale, se adauga parmezanul, smantana, busuiocul si la urma concentratul de rosii, sare,piper, se omogenizeaza bine.

intr-o tava unsa bine cu ulei se toarna jumatate din cantitatea de oua batute, se  pune si tonul scurs bine si peste el restul compozitiei de oua.

se coace cca 40-45 minute.

se scoate tava, se presara branza rasa si se da iar la cuptor, sub gratar si se tine pana se coloreaza.

se serveste atat cald cat si rece alaturi de salata

 

reteta preluata din cartea "Mananc, slabesc si ma mentin"

 

RETETA IN IMAGINI

Quiche cu ton-0
Quiche cu ton-1
Quiche cu ton-2
Quiche cu ton-3
Quiche cu ton-4

COMENTARII (4)

leoflori

leoflori 1

02.07.2009, 10:06

cumpara, dar n-are buline! de fapt n-are nici o poza! serios, e buna reteta!

Oana

Oana 1

02.07.2009, 15:33

Iamiiii, ce bunatate!!! Trec reteta la favorite...Doamne, ce lista lunga am de facut Conserva cu ton am in frigider, dar n-am smantana...

leoflori

leoflori 1

02.07.2009, 17:38

. hai, ca nu-i asa complicata, mai modifici "din mers", doar nu trebuie sa pui fix parmezan si smantana lichida....

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!