Quiche cu zucchini

de Geanina87 in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2013 | 6956 vizualizari

 

Reteta o am de la un bucatar italian,insa eu nu am respectat-o intocmai :))

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 350 g faina
  • 1/2 pahar cu apa calduta
  • 150 g unt
  • sare
  • piper
  • Umplutura:
  • 4 oua
  • 350 ml smantana groasa
  • 1 zucchino (dovlecel verde) taiat felii
  • 1 rosie mica taiata felii
  • 1 ceapa rosie tocata marunt
  • 7 linguri branza (eu am folosit de capra,dar nu e obligatoriu)
  • sare
  • piper
  • putin ardei iute macinat (peperoncino)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche cu zucchini:

Aluat: Se amesteca ingredientele de mai sus si se framanta un aluat nelipicios pe care il dam la frigider pentru 1 ora, dupa care intindem o foaie si o asezam frumos intr-o tava rotunda unsa cu unt si tapetata cu faina.

Dam la cuptorul preincalzit (150°) pentru cateva minute, apoi amestecam ingredientele pentru umplutura si rasturnam compozitia in tava. Introducem din nou in cuptor pentru 40-45 minute, pana cand se rumeneste frumos.

 

TIPS-URI

1

In umplutura se poate adauga ceea ce doriti: carne,salam,sunca etc.

RETETA IN IMAGINI

Quiche cu zucchini-0
Quiche cu zucchini-1
Quiche cu zucchini-2
Quiche cu zucchini-3
Quiche cu zucchini-4

COMENTARII (30)

Geanina87 1

04.06.2013, 09:27

Multumesc!

loredanaaa 1

06.06.2013, 01:22

wow ce bine arata

Geanina87 1

28.08.2013, 12:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04