Quiche Lorraine

de mimmi in Pui, 5 Mar 2012 | 2612 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente crusta :
  • 250 g faina alba,
  • 130 g unt,
  • 1 galbenus de ou,
  • un praf de sare,
  • Umplutura:
  • 3 oua,
  • 200 g iaurt Nutriday ,
  • 200 g cascaval,
  • 100 g muschi file,
  • 150 g piept de pui,
  • un praf de sare si piper,
  • 1 ceapa  alba,
  • busuioc
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche Lorraine:

Framantam un aluat din ingredientele de mai sus . Punem aluatul intr-o folie alimentara si il dam la frigider pentru 30 de minute.

Pieptul de pui il taiem cubulete sau felii si il calim intr-io lingura de ulei. Ceapa se taie julienne, razalim cascavalul, muschiul file il taiem cubulete. Batem ouale ca pentru omleta si le amestecam cu iaurtul si cascavalul, condimentam cu sare si piper.

Intindem aluatul intr-o tava cu pereti detasabili si dam tava la cuptor pentru 10-15 minute. Peste aluat intindem 1/2 din ceapa, carnea, peste carne adaugam restul de ceapa iar pe deasupra adaugam compozitia cu iaurt.  Presaram putin busuioc si dam tava la cuptor pentru cca 40 de minute dupa care o putem servi .

Pofta Buna !

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Quiche Lorraine 150143
retete culinare - Quiche Lorraine 150144
retete culinare - Quiche Lorraine 150145
retete culinare - Quiche Lorraine 150146
retete culinare - Quiche Lorraine 150147

COMENTARII (13)

jolygina 1

06.03.2012, 16:02

arata bine

mimmi 1

06.03.2012, 19:02

Sim0na 1

06.03.2012, 21:56

Bun, bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55