Racituri moldovenesti (sau piftie de porc )

de alice_ciobanu in Aperitive / Garnituri, 14 Dec 2011 | 35549 vizualizari

COMENTARII (14)

diaconta 1

14.12.2011, 16:35

abia astept sa facem si noi la Anul Nou

gaby_gabytza 1

14.12.2011, 16:41

buuuuun

alice_ciobanu 1

14.12.2011, 17:06

Lau 1

14.12.2011, 20:29

place

marcela13 1

14.12.2011, 20:54

de ce majoritatea retelor romanesti sunt "dupa gust" sau "cat cuprinde"?! aici de ex. d.na uita sa spuna ce cantitatede carne a folosit si cata apa, ca nu toate femeile s-au nascut "gospodine"?!!

Rocsi 1

14.12.2011, 21:02

abia astept sa fac si eu acum de sarbatori

mirela0911 1

14.12.2011, 22:43

ce-mi place

alice_ciobanu 1

14.12.2011, 22:56

marcela13...dna adicatelea io...n-am uitat cat anume am folosit...fiecare "gospodina" care afce racituri pune cate picioare de porc vrea, cite urechi cita carne vrea. pui carnea in oala si acoperi cu apa cat sa treaca cu 7-8 cm deasupra carnii....ce e asa dificil a se intelege? iar la sare..fiecare pune cat de sarete le doreste.
sunt satula de "politia culinara" si a celor care se cred mai "catolice decit papa"

poate supar pe cineva, dar chiar nu-mi pasa!

alice_ciobanu 1

14.12.2011, 22:57

fetelor pupici cu mare drag!

MotanLaOale 1

14.12.2011, 23:15

Mitinita 1

14.12.2011, 23:43

eu la racituri nu ma bag,pot sa fie facute si din purcel de aur)))

mihaelar63 1

15.12.2011, 11:26

Asa se obisnuieste sa se puna si cartof, in zona ? , interesant ma gandeam ca cartoful tulbura zeama
in al doi-lea rand imi place ca esti prompta

alice_ciobanu 1

15.12.2011, 12:00

la noi se pune si cartofi, cel putin eu asa stiu, asa am vazut si asa fac.

daca le fierbi la foc extrem de mic, si ai grija cand torni zeama in castroele...nu se tulbura, raman limpezi

cat despre promptitudine...nu stau eu prea bine , insa sunt destul de tzifnoasa

kamy 1

15.12.2011, 13:30

ce-mi plac racile de abia astept sa fac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piftie de porc