Rafaello

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 8 Mai 2010 | 4167 vizualizari

 

cand eram mica, mama ne facea tot timpul rafaello, mancam pana ne venea rau :D

 

INGREDIENTE

  • un pachet unt ( 200 g)
  • 200 g zahar
  • 200 g lapte praf
  • 200 g nuca cocos
  • esenta de vanilie
  • sucul de la o portocala
  • alune
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rafaello:

Untul se pune intr-o oala la topit, dupa care adaugam zaharul si le lasam pana se topeste si zaharul.

Dupa ce s-a topit si zaharul adaugam laptele praf, 150 g nuca de cocos, esenta si sucul de portocale si mai punem din nou pe foc cateva minute mestecand continuu.

Lasam compozitia formata pana se raceste bine.

Dupa ce s-a racit formam bilute, iar in mijlocul lor punem cate o aluna, dupa care dam prin nuca de cocos.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rafaello 30763
retete culinare - Rafaello 30764
retete culinare - Rafaello 30765
retete culinare - Rafaello 30766
retete culinare - Rafaello 30767
retete culinare - Rafaello 30768
retete culinare - Rafaello 30769

COMENTARII (16)

nadina73 1

08.05.2010, 23:52

am suflat usurta ,uite la ela scumpa de ea ca sa gandit si la mine,multumesc ela

Dana Cristea - pusikmea 1

09.05.2010, 09:26

medi ms frumos, mai cateva prin frigider, te servesc cu mare drag, si sunt mult mai bune acum ca sunt reci

Dana Cristea - pusikmea 1

09.05.2010, 09:26

da nadina, ela se gandeste mereu si la tn, nu de alta, dar nu vr sa se ingrase numai ea

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!