Raffaello

de aalliinnaa07 in Dulciuri, 27 Mar 2013 | 10010 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g zahar pudra
  • 200 g nuca de cocos
  • 200 g lapte praf
  • 250 g margarina Unirea/Rama
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • 100 g biscuiti macinati
  • 2 galbenusuri de ou
  • nuca de cocos pentru ornat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Punem intr-un castron nuca de cocos, zaharul pudra, zaharul vanilat, laptele praf, cele 2 galbenusuri de ou si biscuitii macinati.

Peste toate ingredientele adaugam margarina si framantam pana obtinem o compozotie omogena.Din compozitie rupem cate o bucatica si facem bulgarasi, apoi ii tavalim prin nuca de cocos.

Se poate adauga la mijloc cate o aluna!

Pofta buna!

 

COMENTARII (10)

Dea_Dea 1

28.03.2013, 08:47

Bune bune!!

_Alina_ 1

28.03.2013, 09:43

Rocsi 1

28.03.2013, 10:56

Niste bomboane delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D