Raffaelo

de adela1981 in Dulciuri, 6 Oct 2012 | 2811 vizualizari

 

Reteta am descoperit-o aici , http://furnicutzabucatar.blogspot.ro/ , multumesc Monya, au fost delicioase!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete napolitane cu vanilie ( 5 fix am folosit)
  • 200 gr unt alune ( eu nu am folosit)
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 150 gr lapte praf
  • 100 gr zahar pudra
  • 50 gr nuca de cocos razuita
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaelo:

Am schimbat putin la ingrediente si v-am dat exact ce am folosit eu. La Monya era un plic de zahar vanilat si nu era mentionat zaharul pudra, eu am simtit nevoia sa adaug, iar alune nu am folosit, ca sa poata sa manance si micuta mea Brigitta, dar se poate folosi .   Am zdrobit napolitanele, am adaugat untul la temperatura camerei, laptele praf zaharul pudra si vaniliile. Si am amestecat bine , ca pe un aluat, sa nu fie nici prea moale, dar nici prea tare. Am format mici bilute si le-am tavalit prin cocos, dupa cum va spuneam, se poate pune cate o aluna, si sunt mai delicioase.    

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Raffaelo 180978
retete culinare - Raffaelo 180979
retete culinare - Raffaelo 180980

COMENTARII (12)

iri_iri 1

07.10.2012, 20:39

yami,yami

gaby_gabytza 1

07.10.2012, 23:02

Bya Ralu 1

15.03.2013, 16:23

bun tare

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: