"Ragu" - sos pentru paste si lasagna

de Lia_ in Pt. paste, 4 Sep 2013 | 19846 vizualizari

COMENTARII (17)

Panacris 1

04.09.2013, 18:40

Delicios! Mulțumim pentru istoric

Ina 1

04.09.2013, 18:40

Am facut si eu o data, e tare bun, dar migalos...

babi5 1

04.09.2013, 18:47

Bun tare

Corinuta 1

04.09.2013, 18:47

Plec repede ca mi se face dor de lasagne....

Valclaudia 1

04.09.2013, 18:58

n-am mancat niciodata. Primesc si eu putin sa gust?

Bunica 1

04.09.2013, 18:59

Bune pastele cu acest sos!

karla 1

04.09.2013, 19:22

Angelina_Elena 1

04.09.2013, 19:28

Ela68 1

04.09.2013, 19:33

este foarte bun sosul, insa mie mi se pare cam "greu" !

Lia_ 1

04.09.2013, 20:03

Salutare fetelor, multumesc ca ati citit.

Da, Ela, de aceea am facut din vitel si scot optiunea cu amestec de porc. De asemenea am mentionat ca sunca probabil ca da gust bun dar devine cam grea...

RuxyRux 1

04.09.2013, 20:11

Wow! Ce prezentare de revista Lia! Felicitari si pentru munca depusa

Rocsi 1

04.09.2013, 20:12

Super

Lia_ 1

04.09.2013, 20:34

merci fetelor!

simona72 1

04.09.2013, 20:53

Delicios!!!

MotanLaOale 1

04.09.2013, 21:12

Bya Ralu 1

04.09.2013, 21:13

bun sosul

nadea68 1

04.09.2013, 23:08

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sos cu ghebe pentru paste