Rasfat cu inghetata

de RALUCAELENA in Dulciuri, 12 Aug 2010 | 2470 vizualizari

 

Cel mai placut mod de a- ti servi prietenele cu o inghetata!

 

INGREDIENTE

  • o portocala
  • 1 plic gelatina transparenta
  • minim 2 feluri de inghetata preparata de tine...sau de ce nu..de la magazin:)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasfat cu inghetata:

    Portocala se taie felii potrivit de subtiri .Se dizolva gelatina.Se tapeteaza un bol cu folie transparenta si se lipesc feliile de portocala intre ele cu gelatina.Se acopera iarasi cu folie transparenta si se pune peste un alt bol.Se da la rece pana se intareste gelatina.

    Dupa ce s-a intarit gelatina se scoate "cosuletul"rezultat cu mare atentie...si se aseaza in el inghetata preferata!Arata minunat!

 

COMENTARII (10)

Corinuta 1

14.08.2010, 00:26

DIANA B 1

06.05.2011, 14:45

LA MULTI ANI !!!

Bya Ralu 1

06.05.2013, 12:09

la multi ani!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L