Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Anastasia in Dulciuri, 26 Apr 2010 | 9370 vizualizari
Rocsi 1
foarte interesant
Dana Cristea - pusikmea 1
suna bine,dar fara colorant, cu suc de mocov sau de sfecla merg
Anastasia 1
draga pusikmea, daca esti mai atenta am mentionat ca se poate folosi si suc ca inloctiitor de colorant sa citesti toata reteta si ai sa gasesti
RuxyRux 1
Ce interesant arata
elena1988 1
voi incerca si eu aceasta reteta, sunt tare curioasa cum este la gust
VERONICA2607 1
super
oana_pisicutza16 1
Dya Daniela Andrei 1
Nu stiam ca acest mod de a pregati branzica proaspata este specifica Indiei! Eu doar asa am pregatit-o pentru BBk! Chiar si acum, la fel o fac!
E un desert Indian care se face din acest fel de branza, care are si un nume la ei, la noi tot branza e cam toata
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 17:09
de Bucataras 6
la 16:14
ieri la 12:26
pe 27.03 la 15:04
de Ksenya 5
pe 27.03 la 13:30
de oanapl 7
15 comentarii
7 comentarii
13 voturi
9 voturi
8 voturi
abstract01
marcela1979 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mioritica 1
cristeena20 6
3400 puncte
Ksenya 5
2173 puncte
RODIMUR 8
2032 puncte
Catalina L 8
1627 puncte
oanapl 7
1573 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!