Rasol cu legume

de Pur_si_simplu_papa_bun in Vita, 19 Apr 2011 | 8236 vizualizari

 

Până mai deunăzi nu-mi plăcea să gătesc carne de viţel sau mânzat, ce să mai zic de carnea de vacă! Fierbeam la ea până mă plictiseam si al meu mesteca îndelung şi înghiţea cu noduri :)).
Dar am primit de la mama lui o oală sub presiune și sâmbătă am zic că o inaugurez cu o supă cu tăieței (despre care o să vă dau detalii în următoarea postare) și un rasol cu legume. Pentru asta am cumpărat o bucată de rasol de mânzat și am purces la treabă.

 

INGREDIENTE

  • • o bucată de rasol de mânzat
  • • 6 morcovi
  • • țelină
  • • o ceapă albă
  • • ceapă verde
  • • o conservă de roșii
  • • pastă de gogoșari
  • • oregano uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol cu legume:

Am pus apa și carnea în oala minune și am lăsat-o să fiarbă. Am stat lângă ea și am urmărit-o ca pe o bombă cu ceas (trebuie citite bine instrucțiunile), dar trebuie să recunosc că e foarte utilă: după 40 minute carnea era atât de fragedă că se topea în gură!!! Am adăugat morcovii și țelina și am mai pus oala la fiert pentru încă 10 minute. Rezultatul...o minunăție!

Ceapa albă și cea verde le-am tocat și le-am călit în puțin ulei. Carnea am desprins-o de pe os și am tăiat-o în bucăți împreună cu morcovii. Le-am adăugat peste ceapa călită, apoi am turnat conserva de roșii Cirio, pe care le-am maruntit și pasta de gogoșari și le-am lăsat să fiarbă câteva minute.
La final am sărat și piperat mâncarea și am presărat oregano uscat. Ne-am lins degețelele de bună ce e!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol cu legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vitel in vas roman cu legume la cuptor