Rasol de curcan la cuptor

de Oana in Curcan, 16 Oct 2010 | 9121 vizualizari

 

Foarte fraged si bun rau :)

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de rasol de curcan
  • sare
  • piper
  • usturoi granulat
  • boia dulce
  • cimbru
  • o cescuta cu vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de curcan la cuptor:

Carnea se spala, se aseaza intr-un vas de iena, se condimenteaza, se adauga vinul, apoi apa cat sa acopera foarte putin carnea. Se pune vasul in cuptor la foc mediu, neacoperit, pentru 40 de minute. Dupa primele 20 de minute se intoarce carnea pe cealalta parte si se pensuleaza cu putin ulei de masline. Cand zeama a scazut si a ramas de un deget in tava se verifica carnea si daca este frageda se opreste focul.

Noi am mancat cu cartofii crantzaniti :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan in stil mongolez cu orez negru