Rasol de pastai cu usturoi

de mihaelaM in Mancaruri de post, 15 Iun 2011 | 6227 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole verde
  • sare
  • piper alb
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de pastai cu usturoi:

Pastaile le curatam ,le spalam apoi le punem in apa cu sare si piper la fiert.

Intre timp curatam usturoiul si-l zdrobim,facem un mujdei.

Cand fasolea este fiarta o punem intr-o sita si o lasam sa se scurga bine .

Se serveste calda cu mujdei de usturoi.

Pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rasol de pastai cu usturoi 110403
retete culinare - Rasol de pastai cu usturoi 110404
retete culinare - Rasol de pastai cu usturoi 110405

COMENTARII (17)

Cris2711 1

18.06.2011, 15:44

mihaelaM 1

21.06.2011, 11:30

Cris

DIANA B 1

21.06.2011, 12:14

Unde-o fi Adina-mitinita sa zica ,,fix-pix" ?!?
Simplu si la obiect , la burtica am vrut sa zic alaturi de o mamaliga aburinda ai incercat ???

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S