Rasol de peste

de ianculubita in Salau, 12 Sep 2013 | 2426 vizualizari

 

Ati mancat vreo data rasol de peste in aceasta varianta?? daca incercati, nu veti regreta!!
Noi vara asa ceva mancam in fiecare saptamana.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de peste alb special pentru rasol (salau de preferinta)
  • 500 g fasole pastai
  • 4 cartofi
  • 2 rosii
  • 2 linguri concentrat de legume (optional)
  • 1capatana de usturoi
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de peste:

In 2 vase separat punem la fiert pestele curatat, spalat, impreuna cu rosiile, 1 lingura de concentrat sau 1 lingura de sare. In al doilea vas punem cartofii curatati si spalati, taiati in jumatati, fasolea pastai curatata, spalata si tot la fel cu 1 lingura de concentrat. Dupa ce toate sunt fierte, le scoatem pe un platou, pestele, pastaile si cartofii, le presaram cu sare apoi ne ocupam de mujdei

Intr-un castronel pisam bine usturoiul, frecam cu 2-3 linguri de ulei apoi adaugam rosiile decojite si pasate, condimentam cu sare si piper

Servim rasolul pe farfurie cu mamaliguta bineinteles si mujdei deasupra

Sper ca v-am facut pofta!!

 

TIPS-URI

1

daca va face rau usturoiul,puteti servi cu hrean ras

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rasol de peste 259187
retete culinare - Rasol de peste 259188

COMENTARII (14)

laura_n 1

12.09.2013, 14:45

asa nu am incercat, dar imi place pestele la nebunie si cred ca mi-ar placea si in varianta asta

Corinuta 1

12.09.2013, 14:52

ce bine arata!

ianculubita 1

13.09.2013, 08:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55