Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ne era poftă rău de aşa ceva.Necesită ceva timp de preparare,dar e deosebit de gustoasă împreună cu legumele,iar măduva este un deliciu,după cum bine se ştie.
Zarzavaturile le-am curatat si le-am taiat rondele(mai putin usturoiul,care l-am adaugat la urma)
Le-am calit cu putin ulei si le-am transferat în vasul de lut ,în care urma sa le pun la cuptor.
Rasolul de vita,l-am condimentat,l-am dat prin faina si l-am prajit cu putin ulei.
Apoi l-am asezat în vas peste legume.
Am pus vinul si apa,am acoperit cu capac si am pus la cuptor.
La început am fixat temperatura la 200 de grade,dupa ce a început sa fiarba,am redus la 150 de grade.
L-am gatit timp îndelungat la o temperatura joasa.
Am lasat cam 2 ore,dupa care am pus usturoiul,sucul de rosii si foaia de dafin.
Am mai lasat fara capac 30-40 de minute.
Timpul de pregatire depinde foarte mult de cat de frageda este carnea.
Se serveste ca atare sau alaturi de o garnitura preferata.
S-aveţi pofta!!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult