Rasol de vitel cu legume

de kamy in Vita, 28 Apr 2011 | 12171 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc.rasol vitel
  • 3 morcovi
  • o telina mica
  • 3 cartofi
  • o ceapa (eu am pus juma.ca le am fff mari....cepele)
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de vitel cu legume:

Curatam legumele,le spalam si le taiem buc.mari ca ptr.supa.Ceapa o lasam intreaga.

Intr-o oala de 5l punem apa si legumele la fiert,in afara de cartofi.

Pregatim rasolul:punem sare grunjoasa pe maduva ca sa nu se imprastie in apa.

Cand apa fierbe punem si buc.de rasol.Spumam cat este nevoie.Cand legumele sunt pe jumate fierte,punem cartofii.Cand s-au fiert le scoatem pe o farfurie.

Rasolul dureaza pana e bine fiert(3 ore la foc mic sa nu se tulbure supa).

Cand e bine fiert punem buc.de rasol intr-o tava,legumele pe langa(in afara de ceapa...o aruncam)punem din loc in loc bucatele de unt,putina supa(2-3 ling.)si dam la cuptor putin sa prinda culoare.

Se serveste neaparat cu hrean sau sos de hrean(ceva sa contina....hrean)

Cui ii place poate manca maduva pe paine prajita si sare.

Pofta maxima!!!!!

 

TIPS-URI

1

Eu fac rasolul la kukta deobicei-1 ora dupa ce incepe sa fluiere-dar amandoua erau la "mosie".

2

Sa crestati in vreo 2 locuri pielita de pe marginea rasolului ca se va aduna daca nu.

3

din zeama faceti o supa buna cu taitei de casa sau galuste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vitel cu legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sultan Kebab