Rasturnata cu mere

de ianculubita in Dulciuri, 20 Iul 2013 | 7047 vizualizari

 

O prajitura aromata

 

INGREDIENTE

  • 1kg de mere
  • 50g unt
  • 100g zahar brun
  • 150g faina
  • 1lingurita bicarbonat
  • un praf de sare
  • 1mana de nuci taiate
  • 1lingurita de condimente pentru prajituri(se vede in foto)
  • 100g unt
  • 100g zahar tos
  • 1ou
  • 100ml smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasturnata cu mere:

In vasul rotund(o cratita),topim untul(50g),presaram deasupra zaharul brun,asezam feliile de mere curatate de coaja pe toata suprafata apoi lasam deoparte.

Intr-un bol amestecam oul cu zahar,sare,smantana,untul moale,condimentele,bicarbonatul stins cu otet,faina,miezul de nuca,omogenizam bine compozitia si rasturnam peste mere,nivelam suprafata,punem deasupra cativa mieji de nuca si lasam la cuptor 50min dupa care o rasturnam pe un platou.

Dupa ce s-a racit bine, ornam cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasturnata cu mere" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere, pere si bezea